Accountmanagement en control

RIBW K/AM vertrouwt op de veerkracht van mensen. Dit is de basis van ons werk en het uitgangspunt bij onze professionele ondersteuning aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit doen we in samenwerking met (naast) betrokkenen, medewerkers ervaringsdeskundigen en netwerkpartners.
Met onze methodiek vitaal versterkend werken, werken we aan een betekenisvol leven voor onze cliënten, zodat zij weer mee kunnen doen in de samenleving. Onze begeleiders zijn specialisten in het doorbreken van patronen en het versterken van de eigen regie van cliënten.




We zijn per direct op zoek naar een netwerker met bovengemiddelde adviesvaardigheden

Accountmanager Zorgverkoop Haarlem 32-36 uur (24071)


24071

Ben jij een proactieve en resultaatgerichte accountmanager die zich thuis voelt in een complexe en dynamische zorgomgeving? Wil jij bijdragen aan het verbeteren van de zorg door te onderhandelen met gemeenten, zorgkantoren, de Dienst Justitiële Inrichtingen en daarbij de belangen van onze organisatie behartigen? Als accountmanager ben je daarnaast verantwoordelijk voor het managen van onze zorgcontracten en aanbestedingen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de afdeling
De afdeling Accountmanagement valt onder Bedrijfsvoering en bestaat uit een accountmanager en een assistent-accountmanager. Met z’n tweeën vormen jullie het hart van onze contractuele en commerciële activiteiten. Jullie onderhouden nauwe contacten met zowel interne als externe stakeholders en dragen direct bij aan het marktaandeel en de profilering van de organisatie. De afdeling werkt in een dynamische omgeving waarin je actief betrokken bent bij belangrijke strategische beslissingen en het realiseren van onze zorgverkoopdoelstellingen.

Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het managen van onze zorgcontracten en aanbestedingen. Je werkt nauw samen met de bestuurder en het directieteam, en bent hét aanspreekpunt voor externe partijen zoals gemeenten en zorgkantoren. Jij zorgt ervoor dat contracten goed geïmplementeerd en soepel verlopen, onderhandelingen succesvol worden afgerond en de organisatie zich sterk positioneert in de zorgmarkt. Met jou blijven we de bestendige, betrouwbare en innovatieve partner in de zorg die we zijn!

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Monitoren en coördineren van aanbestedingen en zorgcontractering van A tot Z.
  • Opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met gemeenten, zorgkantoren, DJI en ketenpartners.
  • Analyseren en rapporteren van contractuele verplichtingen en zorgdragen voor naleving hiervan.
  • Adviseren van het directieteam over marktontwikkelingen en zorgverkoopstrategieën.
  • Actief inspelen op landelijke en regionale ontwikkelingen binnen de zorgsector.

Wie ben jij?
Je bent een proactieve netwerker met bovengemiddelde adviesvaardigheden. Je beschikt over een HBO-denk- en werkniveau, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde. Je hebt aantoonbare kennis van de Wmo, WLZ en relevante wet- en regelgeving, en je weet effectief te opereren binnen een politiek-bestuurlijke context. Dankzij jouw scherpe inzicht en communicatieve vaardigheden kun je snel complexe relaties opbouwen en onderhouden. Ervaring met zorgcontractering, aanbestedingen en het onderhouden van complexe relaties binnen de zorgsector is een pre.

Verder ben je:

  • Proactief en strategisch, met een sterk analytisch vermogen.
  • Accuraat en goed georganiseerd, met oog voor deadlines en details.
  • Relationeel sterk en overtuigend in je communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Flexibel en in staat om snel te schakelen tussen verschillende niveaus en stakeholders.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie binnen een gedreven en dynamisch team.
  • Een contract voor bepaalde tijd met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband.
  • Salaris volgens CAO GGZ FWG 60, tussen € 3.541,- en € 5.335,- bruto per maand (bij 36 uur per week). Per 1 december 2024 wordt dit salaris verhoogd met 4%, conform de CAO GGZ.
  • Een dertiende maand, ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en de mogelijkheid om extra verlofdagen in te kopen.
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken.
  • Deelname aan onze pensioen- en reiskostenregeling.

Interesse?
Is werken bij RIBW K/AM een mooie stap in jouw loopbaan en wil je graag aan de slag bij een organisatie waar het leven en welbevinden van de cliënt écht centraal staan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Een dag meelopen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met onze corporate recruiters Angelo Cuerda via 06-40420794 of Marlous Hopman via 06-51967346.

De werving en selectie doet RIBW K/AM zelf, acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats: Haarlem

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland
Nederland

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
31-12-2024

Startdatum:
22-08-2024

Locatie:
Haarlem



Contactpersonen:
Angelo Cuerda
mobiel: 06-40420794

Bedrijfspagina:
http://www.ribw-kam.nl