RIBW K/AM vertrouwt op de veerkracht van mensen. Dit is de basis van ons werk en het uitgangspunt bij onze professionele ondersteuning aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit doen we in samenwerking met (naast) betrokkenen, medewerkers ervaringsdeskundigen en netwerkpartners.
Met onze methodiek vitaal versterkend werken, werken we aan een betekenisvol leven voor onze cliënten, zodat zij weer mee kunnen doen in de samenleving. Onze begeleiders zijn specialisten in het doorbreken van patronen en het versterken van de eigen regie van cliënten.





Wij zoeken een bevlogen

Trajectcoach Haarlemmermeer 24 uur (24080)


24080

Wat ga jij doen?

Je gaat zelfstandig en op methodische wijze cliënten begeleiden die een wens hebben op het gebied van dagbesteding/vrijwilligerswerk/werk of een opleiding.

Je maakt met de cliënt een (traject-) plan om doelen te verwezenlijken. Je werkt hierbij actief samen met begeleiders, het netwerk van de cliënt en hebt contact met dagbestedingsplekken, uitkeringsinstanties, reïntegratiebedrijven en werkgevers.

Je onderzoekt complexe casuïstiek met collega trajectcoaches en begeleiders van de begeleidingsteams en hebt daarin een waardevolle bijdrage. Je participeert in multidisciplinaire overlegvormen.

Je draagt het gedachtengoed van de visie Vitaal Versterkend werken uit en stelt je op de hoogte van ontwikkelingen in het werkveld en brengt het team daarvan op de hoogte.

De werkdagen zijn in overleg, op maandag t/m vrijdag. De dinsdagochtend is verplicht i.v.m. het teamoverleg.

Wie zijn wij?

Het team bestaat uit 6 trajectcoaches, een coördinator en secretariële teamondersteuner. Per regio zijn twee of drie trajectcoaches werkzaam.

Wij zijn een creatief, enthousiast, gedreven en deskundig team; er wordt altijd gezocht naar mogelijkheden om de cliënt actief te ondersteunen om zijn/haar wens op gebied van dagbesteding/werk/opleiding te realiseren.  We werken met de methodiek Individuele Vraaggerichte Benadering (IVB).

Wij geloven in de kracht van elke cliënt en gaan steeds op zoek naar mogelijkheden. Je werkt heel zelfstandig, maar kunt op je collega’s terugvallen om te sparren, reflecteren, naar oplossingen te zoeken.

Wie ben jij?

  • Je hebt er zin in om in een klein en divers team aan de slag te gaan.
  • Je bent vindingrijk, gedreven, hebt visie en humor en wilt graag aan de slag met cliënten met een psychische kwetsbaarheid in het algemeen.
  • Je hebt ervaring met en kennis van de zeer gemêleerde doelgroep en een lange adem in het ondersteunen van mensen met een psychische kwetsbaarheid.
  • Je hebt ervaring met het coördineren van (complexe) trajecten en bent in staat om zelfstandig besluiten te nemen. Je herkent jezelf in de volgende competenties: sensitiviteit, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, vertrouwen en zelfreflectie.
  • Je werkt vanuit je eigen kracht, bent communicatief sterk en kunt goed plannen en organiseren.
  • Je kent de mogelijkheden en grenzen van je professionele handelen en je kunt die ook goed aangeven.
  • Je hebt een relevante hbo-opleiding. Het is een pré dat je kennis hebt van de sociale kaart, wet- en regelgeving, de methodiek IVB en/of IPS (Individuele Plaatsing en Support) en/of ervaring hebt met re-integratie, trajectbegeleiding, methodisch opzetten van een traject.
  • Rapporteren en registreren ben je gewend en je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden jou!

  • Een leuke, uitdagende en zeer zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden in een enthousiast team voor 24 uur per week;
  • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
  • Een open en informele sfeer met heel veel ruimte voor jouw ontwikkeling;
  • Salaris volgens de CAO GGZ, FWG 50 (max. € 4263, -- bruto per maand, bij 36 uur per week); je inschaling is afhankelijk van je ervaring.
  • Jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Jaarlijks een balansbudget van € 500,- (naar rato dienstverband) voor inzet van ontwikkeling, extra vrije dagen of geld;
  • Een ruime verlofregeling en fiscaal voordeel bij jouw fietsenplan;
  • Een pensioenregeling bij PFWZ en een reiskostenregeling;
  • Een Surface (laptop/tablet) en een mobiele telefoon.

Interesse?

Wil je als topper graag aan de slag bij een organisatie waar het leven en welbevinden van de cliënt écht centraal staan of wil je die topper worden? Solliciteer dan nu. Een dag meelopen behoort ook tot de mogelijkheden.  

Heb je behoefte aan meer informatie, heb je vragen?  Schroom niet om te bellen met de coördinator Davinia Wijsman d.wijsman@ribw-kam.nl. of 06 11445558

 

Bijzonderheden

  • Als nieuwe medewerker dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te verstrekken.
  • Standplaats: Haarlemmermeer

 

 

 

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
21-10-2024

Startdatum:
16-09-2024

Locatie:
Haarlemmermeer



Contactpersonen:
Marlous Hopman

Bedrijfspagina:
http://www.ribw-kam.nl